maanantai 22. helmikuuta 2016

Diettipäivä 15 ja tasan 2 viikkoa

Hiphurraa ja -1 kg eli 3 kg kahdessa viikossa, aikamoinen tahti mutta näin se on lähtenyt ennenkin. Ensin nesteet ja sitten vasta rasva. Mulla lähtenyt aina ekat kilot nopeasti ja jos tavoite vaikkapa saada 6 kiloa pois, se lähtenyt noin viidessä viikossa. Mutta kunhan nyt sinne asti päästään ja sittenhän se duuni vasta alkaa kun siellä tavoitteessa pysyttävä.


Odotan vaan että pääsisin liikkumaan, se nopeuttaisi tätä mutta nyt ei voi muuta kuin syödä oikein. Silti, ken väittää ettei syömisillä laihdu, puhuu potaskaa :D Kun en ole päässyt liikkumaan kuin maksimissaan puolet normaalista 10000 askeleesta, tähän tulokseen ei ole liikunta vaikuttanut ollenkaan.

Vyötäröä en mitannut kun nälkäisenä ehdin vetää saavillisen tuorepuuroa ennenkuin mittanauha tuli mieleen ;) Mutta on se kaventunut, kohta mahtuu mekkoon :)

Aamuinen tuorepuuro ei ollut ihan yhtä hyvä kuin aiemmat, laitoin mustikoita mansikkasoseen sijaan ja nämä mustikat oli aika mauttomia :( Vaikka banskuakin oli, ei juuri vaikuttanut makuun.


Smoothiestakin tuli ihan hassun makuinen kun rahkan ja mansikkabanaanikeiton lisäksi laitoin kourallisen babypinaattia, maistui vähän nurmikolle :D Viherpirtelössä maut sekoittuu niin ettei tuota efektiä tule mutta tää oli hmmmmm, erikoinen.

Lounaaksi munakas, kesäkurpitsalla ja tomaattilla. Ei meinannut taaskaan maistua, on se kumma.Aamiainen on nykyisin niin tuhti että lounas pitää kyllä syödä reilusti iltapäivän puolella, muuten en jaksa syödä kaikkea ja se kostautuu iltanälkänä. Aamupalan ja lounaan väliin sopii kevyt välipala kuten hedelmä tai patukka, tänään banaani. Jos koitan säästää välipalaa vaikka iltapäivään ja syödä lounaan aikaisin, en jaksa kaikkea. No kyllä tämä tästä muuttuu pian kun töissä tulee pakostakin eri rytmi.

Iltapäivästä kun oli hammaslääkäriä ym menoa niin nopea päivällinen oli paikallaan, 
Eilistä keittoa nälkäiseen napaan, kiitollinen kun muistan ennakoida.


Mukavaa uutta viikkoa,

Maiccu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa